Over Evelijn

Wie is de persoon achter EveLijn?
Belangstelling voor voeding heb ik al jaren. Mijn ouders hadden een bedrijf in de levensmiddelen sector waar de "eetgewoonten" van de bevolking veel invloed hadden op de bedrijfsvoering. Door mijn opleiding als lerares voedingsleer is mij geleerd wat gezonde voeding inhoud en waarom we niet zonder "eten" kunnen.
Sinds een aantal jaren geef ik voedingsadvies aan particulieren, bedrijven en andere organisaties. Daarnaast geef ik met veel plezier scholing en bijscholing op het gebied van voeding en huishouding aan de kraamzorg en thuiszorg.

Waarom geef ik voedingsadvies?
Het is algemeen bekend dat de bevolking van Nederland steeds dikker wordt. Dit is vaak het gevolg van verkeerde voedingsgewoonten. Deze verkeerde eetgewoonte ontstaat meestal omdat men geen idee heeft of men "gezond" eet. Ook wordt men zich steeds meer bewust van de risico's van verkeerde eetgewoonten.
Mijn doel is door persoonlijk advies, iedereen te laten ontdekken wat gezonde voeding is, wat een gezond gewicht is en toch lekker kunnen blijven eten.
Wanneer de gezonde voedingsgewoonte een normaal onderdeel wordt van onze leefgewoonte zullen we ons gezonder voelen en is b.v. afvallen en op gewicht blijven geen "opgave" meer.

 

Evelijn
Turfschipkade 92
2725 BV Zoetermeer

info@evelijn.nl
tel: (079)3436285
fax: (079)3436286